Jag är ingen sommarmänniska....

 
Nää, hör och häpna! Jag är nog ensam i hela världen om detta men så är det. Jo, jag älskar att åka utomlands och ligga och steka på en strand i 40-gradig hetta i två veckor! DET är underbart!! Men den här svenska sommaren...
 
Folk säger att nyårsafton och midsommar är överskattade dagar att festa till det på, men jag tycker att sommaren i sig är ganska överskattad.
Missförstå mig inte; jag älskar värmen, ljusa härliga grillkvällar och såklart fotbollssäsongen! Det finns mycket positivt med sommaren, men också en del negativt.
 
Det är en sån jäkla hets hela tiden. Det MÅSTE vara sol VARJE dag under ens fyra veckors semester! Man nästan tävlar om att åka till olika ställen i landet där det är mest sol. Och man ska göra saker heeeela tiden! Åka hit och dit och aldrig vara hemma och bara vara.
 
Om det inte hade varit så att vårat lilla pyre anländer i september så hade jag inte haft något emot att jobba i sommar för att sen ta fyra veckors semester i december! För DET är min månad! Jag älskar december!! Vintern över lag tycker jag är mysigare än sommaren. Jag är mer en vintermänniska än en sommargalning.
 
Men som sagt, inga missförstånd här nu. Jag stänger inte in mig i en bunker och lyssnar på julmusik under sommaren direkt. Men jag föredrar december framför juni, juli och augusti! Så var det med det!
 
By the way så har jag uppskattat den regniga sommaren vi haft i år då mina ben och fötter är svullna som satan! Mer regn åt folket! haha, närå! Bara skojade!
 
 
Nu väntar sängen! Godnatt!

ÄNTLIGEN!!!

Herregud och gudars skymning! Har landat i soffan för en liten paus mitt i allt putsande och strykande! Man orkar inte mycket såhär i slutet känner jag. Blir trött för minsta lilla. Foglossningen gör ju sitt till också såklart.
 
En stooor och glad nyhet är iallafall att vi har köpt en lägenhet!!!!!! En trea i nya stan!! Som vi har längtat! Det var längesen som vi tröttnade på att bo här borta i gamla stan.... På fel sida så att säga. Nu äntligen hittade vi en grymt fin lägenhet som bara är att flytta rätt in i utan någon renovering!
Äntligen kan jag börja kolla på inredningsgrejer till lillkillens rum på riktigt! Det känns underbart!!
 
Så nu är jag igång med att putsa upp våran nuvarande lägenhet då den ska ut till försäljning! Och det tar på krafterna alltså. Mina fötter var döda igårkväll efter att ha putsat kylskåp och köksluckor. Inte går det särskilt fort heller, men det får ta den tid det tar. Måste vila emellanåt också.
 
I övrigt så knallar det på som vanligt! Bebis verkar må toppen och använder mina inre organ som fotbollar och sparkar runt som en galning. Jättemysigt! Har läst och hört folk som säger att sparkarna blir bara värre och jobbigare ju längre tiden går... Jag har nio veckor kvar och tycker bara det blir mysigare för varje dag! Speciellt när man ser allt utifrån hur magen står ut i alla hörn! Haha.
 
Det har ju blivit mycket tyngre för ryggen och fötterna känner jag, men fortfarande trivs jag med att vara gravid! Älskar det rent ut sagt! Har ju alltid sällskap och nån att prata med (även om jag inte får så mycket svar...!)
Men för den sakens skull vill jag inte gå över tiden! 20 september blir perfekt!♥
 
 
Hepp, dags att ta tag i stryktvätten igen!
 
 
En söt bild från Mössebergs djurpark där Christian, Bellis och moffetoffe spanar in getter!♥

Hänt en del!

 
Dammigt här inne! Men nu tar vi nya tag!!
 
Sommaren har ju slagit till, eller den slog till iallafall i några dagar.... nu idag är det mulet och blåser! Men gött med lite regn! Det behöver vi i Sverige! Inget vi är direkt bortskämda med! Hmmmm!
 
Vad har hänt det senaste??
 

Förra veckan spenderade vi på kusten i en husvagn! Min mamma och pappa kom ner ett par dagar och efter dom kom ett par kompisar ner! Riktigt rolig vecka var det med helt okej väder! Jag lyckades till och med bränna mig. Christian, som brukar bränna sig en smula, blev istället pepparkaksbrun. Rättvist; NOT! Det var hur som helst en jättemysig semester och det blev en del shopping både till oss själva och till lillkillen!♥

Allt var som sagt bra förutom min fobi för allmänna toaletter och duschar!! SKRÄCK!!! Ja det är löjligt men jag tycker att det är såå creepy! Men jag överlevde, haha!
Sen var väl inte "sängen" i husvagnen den bästa för en person med foglossning! Kan knappt vända i mig i sängen här hemma liksom. Men som sagt; allting går!

Sen har dagarna flytit på här hemma med lite av varje! Vi var till exempel en eftermiddag uppe på Mössebergs djurpark med Aylin och Isabella! Jättefint ställe att åka med barn! Lekplatser och små djur att kika på. Blev änna succé!

Igår var vi och hämtade våran efterlängtade barnvagn!!♥ Åh den är så fantastiskt fin och STOR!! Alla tipsade oss om att köpa en liten och smidig, men det är inte riktigt våran stil! (Ni som var på vårat bröllop förstår, hehe!) Så den står här i vardagsrummet nu och jag ska ta och bädda i åkpåsen och den lilla blåa kaninfilten jag köpte på kusten! Det kommer bli jättebra!

 

Hepp, dags att hoppa in i duschen så man ser ut som en människa igen! Bilder kommer förresten, men hittar inte våran laddare till kameran....! Ska leta som en galning sen!

 

Kram!

 
 
 
 


 


RSS 2.0