Höstpromenad!

När Christian åkte till jobbet hjälpte han mig ner med vagnen (blytung att dra upp och ner för trapporna!) och så tog jag och Miliam en härlig höstpromenad!

Drog på mig mina easytones också och jäklar vad det kändes i låren! Får nog bli ett par vändor i veckan med dom så kanske musklerna jag INTE hade innan graviditeten dyker upp! Hehe!

Nu har jag sjunkit ner i soffan hos faderskapet och spelar Quizkampen medan Miliam Lussekatt sussar i vagnen!

Trevlig fredag på er!


Tröttis?

Efter att ha badat är det änna gött att få ligga i sitt gosiga babygym och sprattla! Meeen man kan ju även ta ut sig alldeles och.... ja däcka!


Lille älskade Miliam!

 
Äntligen har han kommit! Våran ängel Miliam föddes den 28 september 16.30 och vägde 3565 g och var 51 cm lång! En heeel lång vecka fick vi gå och vänta då BF-datumet inte dög för herrn att komma ut! 
Det var en hyfsat smärtsam upplevelse den där förlossningen...! Har kanske något att göra med att jag inte hann få någon bedövning så fick köra på med bara andning! Den var min livlina kan man säga!
 
Om ett par dagar fyller Miliam en hel månad! Tiden går så otäckt fort! Vi märker redan nu hur stor han börjar bli. Vissa kläder i strl 50 kan han inte ha längre och andra i samma storlek börjar bli väääldigt tajta! Hihi. 
 
Och han är såå redig! Både jag och Christian hade förberett oss på sömnlösa nätter, magknip och minimalt med sömn nu såhär i början. Men icke! Miliam sussar sött på nätterna och vaknar bara när han vill ha mat, vilket är en gång på natten! Så vi har blivit rejält bortskämda och säger varje dag "peppar peppar" för att det kan ju alltid ändra sig från en dag till en annan.
Men vi har njutit rejält av att faktiskt vara utvilade och orka med besök från familj och vänner! Som sagt, det kan alltid ändras så man får ta till vara på alla nätter man får sova!
 
Men nu hoppar vi till nutiden!
 
Miliam valde att ta sovmorgon efter att han fått sin frukost så jag har hunnit med en hel del här i lägenheten under tiden! Plocka, städa, vika tvätt och sätta igång en ny maskin med ny "härlig" tvätt... Och nu sitter jag här och slappar framför SF-kanalen! Älskar att vara mammaledig!
 
Ikväll ska Christian på bandy ihop med min bror så jag ska hem till svägerskan för en myskväll med henne och en kompis! Hoppas Miliam visar sig från sin goa sida då så jag slipper gå och sjunga på "Fattig bonddräng" hela kvällen... Inte alla som uppskattar min skräniga sångröst som min son gör! Haha! Och det är hans favoritlåt som alltid får honom lugn! 
 
Nu börjar lusegrisen vakna till liv i sovrummet så dags för lite gosande med världens sötaste bebis!

RSS 2.0