Long time, no see....

Då dammar vi av bloggen igen! Eller ja, för idag iallafall! Imorrn tar vi oss en sväng till Turkiet för en vecka av sol, bad, god mat och bara slappa!! Så gött!! Även om jag är genomsvettig när jag tänker på flygresan.... 4,5 timmar med en liten kille som bara vill gå, gå, gå, gå och gå! Som tur är går planet 07.00 så jag hoppas att han slumrar en liten stund! Aja, nån gång landar ju planet! På ett eller annat sätt! Hehe!

Igår gick jag av sista arbetspasset för i år! Har ju jobbat i sommar, förutom fyra veckor då Chris var tvungen att agera chef på sitt jobb. Hur var det då att komma tillbaka till jobbet?? Jag har ju saknat mina underbara kollegor så det var ju bara så roligt att få träffa dom igen! Och visst kom man in i jobbet så fort man fått en liten genomgång! I övrigt.... Jag saknade Miliam HELA TIDEN!!!!
Visst, jag jobbar natt och då sover han ju ändå, men det kändes ändå liksom..... fel! Jag ska inte vara här, jag ska vara hemma hos Miliam! Så kändes det! Jag tillhör inte gruppen som längtar och vill tillbaka till jobbet för att få komma hemifrån och få miljöombyte. Jag trivs med att spendera dagarna med min son och följa varje litet utvecklingssteg han tar!

Nu ska jag vara mammaledig året ut! Till våren, när vet jag inte, så ska jag ta tillbaka mina helger! Jag gör två helger på fem veckor så det funkar! Vi ska börja där och jag tror det kommer gå jättebra! Det kommer att räcka! Så på frågan (som jag får typ jämt!) om vi ställt Miliam  i dagis-kö: absolut inte!! 
 
Dock fick jag ett smärre frispel här imorse när jag läste om vårdnadsbidraget, att det inte finns i Lidköping på grund av att vi har det här jävla förbannade helvetes sosse-styret som vi har!!!!!!!! Ska kolla upp det lite mer noggrant när jag kommer hem. Det kanske har ändrats, jag vet inte när det skrevs som jag läste, men fan vad arg jag är! Vi lever i år 2013 men valfrihet finns inte!! (Och nej jag säger inte att det blå blocket är bättre, men dom erbjuder iallafall en liten slant om man väljer bort dagis. Vi måste få välja själva vad som passar just våran familj! Det har politiker-asen inget med att göra!) 

Så, nu fick jag ur mig lite aggressioner också! Haha! 

Vad gäller Miliam så kan grabben nu krypa ordentligt (HURRA!!!) och även gå 10-15 steg alldeles själv! Han blir så stor! Lär sig mer och mer för varje dag! Och han är så gosig! Älskar att pussas och då har han kommit till rätt föräldrar! Haha! 
Den 28 september fyller han ett helt år! Jag har fixat inbjudningskort som ska beställas imorrn till hans kalas! Åh mammas lilla gullebulle blir en stor kille! Fast i mina ögon lär han alltid vara en liten knubbig bebis! Hihi!

Nu ska jag fortsätta packa och hoppas att det regnar på er här hemma och att solen lyser på oss! Hehe eeeeeevil!

Kram!

RSS 2.0