Jobbjobb!


Här sitter jag nyduschad och med håret superlent efter min underbara Moroccan-olja! Den är bara så grymt bra! Håret blir hur mjukt som helst och inte nåt frissigt (som mitt tenderar att bli typ hela tiden). Ett tips!

Har jobbat inatt så är lite smått sleten i hjärnan känner jag! När man varit borta i typ två veckor så är det mycket som man ska catcha upp och läsa läsa läsa! Men det gick ändå bra för att vara första natten av två. Första natten är alltid värst och man är som tröttast då, men inatt var jag riktigt pigg! Just därför kommer jag säkert vara helt död inatt! Haha! Stackars Sarah som tvingas jobba med moi!

By the way så plockade Rackeby enkelt hem segern i fredags! 12 - 0 blev resultatet! En grymt underhållande match! I slutet skulle alla göra mål och det var typ omöjligt att se vem som sist var på bollen...! Härlig start på serien iallafall! Nästa vecka blir det Vedum som ska få sig en match!

Idag går jag in i vecka 20 och enligt min gravidkalender på telefonen så är lillkillen lika stor som en nätmelon! Haha! Underbara liknelser tycker jag! Har än så länge inte känt av några rörelser eller sparkar...! Väntar som en galning dock! Men det kommer väl det också till slut!♥


Nu ska jag klena in ögonfransarna i mascara och platta barret!



Här är Änglarna!


Barnvagn; check!


Idag har vi varit en sväng på Överby! Tanken var att inspektera barnvagnen som vi såg för ett par månader sen lite extra och se vad den kostade med alla tillbehör och så.
Inte beställa alltså utan bara kika.... Och hur slutade detta tror ni?? Såklart med en beställning!!!!

Vi hade kollat på en Emmaljunga-vagn i vitt... skinn? Eller ja, det var ju inte skinn men det kändes likadant. Och den hade vi mer eller mindre bestämt oss för, men när vi kom dit idag så hade dom inte den ihopmonterad utan det fanns en exakt likadan vagn fast en marinblå....

Lite tveksamma först men efter en stund var vi sålda alla tre; jag, Christian och mamma! Haha. Den var så grymt fin; marinblå och med blåvita ränder inuti. Stor och rymlig men ändå fluffig och mysig invändigt!
Vi köpte även till skötväska och åkpåse. Kan säga att med den åkpåsen + den gosefilten vi köpte i Spanien så behöver inte lillkillen ha några gigantiska overaller på sig i vinter! Superbra!!!

Såhär ser skapelsen ut:





Vi är supernöjda och tycker den är sååå fin! Vi valde att ha den kromad och mamma sa att korgen under är en likadan som fanns på våra vagnar när vi var små! Tycker det är så häftigt!
Handpenning lades på den och vi hämtar den i augusti! Kommer bli hur bra som helst!

Sen fortsatte vi och kikade runt i dom andra affärerna. Christian köpte ett knäskydd som vi hoppas ska funka så han kan ge 120% på matchen ikväll! Det skulle han iochförsig göra även om benet var av, men ändå!
En IFK-tröja och mössa fick följa med också! Passa på när det är lite rea!

Sen åt vi en smarrig tacobuffé som gav oss ordentlig matkoma! Gött!! Sen en sväng in på Cubus där det var 30% på alla kläder! Gissa om vi gick bananas bland bebiskläderna! En hel del fick följa med hem kan jag säga! Tänkte ta kort på allt med nya kameran men jag vet inte hur man fipplar över bilderna till datorn än så väntar tills mannen ger mig instruktioner!

Det har varit en superduperbra dag och vi är så nöjda!! Det hela skulle ju toppas med vinst mot Norra Härene ikväll! Fint väder verkar vi få iallafall så får vara nöjda med det och härlig fotboll! Tror ju dock på vinst för Rackebys del! Hehe!

Jag återkommer som sagt med bilder på kläderna, men nu fick ni se vagnen iallafall!

Kram på er!


Mat!


Gudars skymning! Broccoligratängen satt lika fint idag som den gjorde igår! Nu sitter jag i soffan och har halvt matkoma! Gött!

Har kommit på att jag är en rolig människa när det gäller mat! Sånt som typ alla andra älskar som thailändskt, kinamat, pasta och såna saker tycker jag är grymt äckliga! Usch! Tål inte lukten av thailändskt!
Däremot så älskar jag saker som kålpudding, stuvad spenat, broccoligratäng, stuvad blomkål osv! Låter inte riktigt lika lockande va? Eller, jag tycker ju det förvisso! Kanske finns fler knäpphuvuden som mig!

Igår köpte Christian en ny kamera! Det var en trevlig investering. Han önskade sig pengar till en kamera när han fyllde 25 och nu fick vi en grymt snygg och snabb kamera alldeles gratis tack vare snäll familj och släkt!
Nu kan vi filma hela förlossningen i HD-kvalitet! Hehehe! NOOOOOOT!!!!

Nää, vart har denna dagen tagit vägen?? Måste hoppa in i duschen nu så jag blir fräsch någorlunda tills maken kommer innanför dörrn!

Kram å kläm!


En nervös brud lugnar nerverna med champagne hos frissan
innan klänningen åkte på!♥


Kul information... Not!


Var uppe med hönorna idag! Vaknade till när Chris åkte till jobbet kvart i sju, slumrade om och drömde en sån sjukt rolig dröm så vaknade en timma senare av en skrattattack! Haha! Humor! Var pigg då så jag knallade upp och körde igång en maskin med tvätt! Lika bra när man känner att man har orken till det!

Dessvärre parkerade jag mig i soffan och åt frukost sen och efter det har jag inte kommit upp...! Den där soffan har en märklig magnetism alltså... Men nu hör att jag tvättmaskinen tjuter att den är klar så får väl parvla mig upp och byta ut den torra tvätten på ställningen mot den nytvättade. Fram med strykjärnet också!

Igår knep IFK sin första tre-poängare!! YES!! Äntligen! Den där straffen i slutminuterna gav mig nästan förvärkar, men en stadig Selakovic satte den så fint så det var ju nemas problemas!!
Nästa match blir på lördag och då mot Åtvidaberg! Vinst igen? Självklart!!

Vi avslutar detta inlägg med den vackra "Snart skiner Poseidon" och den offeciella musikvideon!


http://www.youtube.com/watch?v=8f_tEI-uwUY


När vi kaaastar våra tomma glas.....


Ikväll är det möte mellan IFK och Häcken!
Nu är det änna dags för första vinsten tycker jag!

SNART SKINER POSEIDON!


Detta känsliga ämne...


Jag har börjat läsa en hel del gravidbloggar sen jag själv inträdde i det välsignade tillståndet! Och jag tycker det är himla roligt att läsa vad andra blivande mammor tycker och tänker, och ibland kan jag också bli väldigt irriterad!

Vi tar en känslig sak som amning till exempel! Jag har aldrig nånsin ammat, min förhoppning är att jag ska kunna göra det när lillkillen är här men det är ju absolut ingen självklarhet. Jag vill kunna göra det och är nyfiken på hur det känns och hur det är. Jag ser bara positivt på det... ÄN!

Men!! Vad är all denna hets med att man ska amma, måste amma, det är det absoluuuut bästa gör barnet och gör man det inte så är man en aning bakom flötet.

Varför kan inte alla få göra som dom vill?! Jag skulle aldrig nånsin få för mig att ens ställa frågan "Ammar du?" till någon, för det har inte jag med att göra!
Vill någon amma sitt barn tills han/hon är 3 år så gör det! Vill nån amma tills ungen börjar på universitetet; do it! Om en annan inte vill amma alls på grund av vissa anledningar så kör på!

Jag vet också att amning i början är bra och stärker immunförsvar och annat, men det finns ju dom som inte kan amma av olika medicinska skäl och deras barn växer upp och blir friska människor dom också!

Dit jag vill komma med detta inlägg är att vi måste sluta lägga oss i vad andra gör och inte gör och istället fokusera på oss själva och vad du och ditt barn trivs bäst med!
Jag ser som sagt positivt på upplevelsen att få amma mitt barn och hoppas att det kommer fungera bra, men gör det inte det... nää då får vi hitta nån annan lösning då! Allt går ju att lösa!

Mitt lilla enkla råd till alla blivande mammor där ute; Gör precis det som känns rätt för dig och din lilla bebis! Skit i vad andra tycker och tänker! Du är varken en bättre eller sämre mamma än nån annan oavsett om du ammar eller inte!


Lite budord från en liten obetydlig röst! Kram på er!♥

Bebisshopping!


Jaaa, det kanske är lite väl tidigt men jag kan bara inte hålla mig längre! Och speciellt inte när vi vet att det blir en liten kille heller! Åååh det finns ju så mycket tuffa kläder till små grabbs! Detta är inhandlat än så länge:



     

En sportig sparkdräkt, blå manchesterbyxor, mössor, blårandig tröja, stickad overall, blårandig body, beiga byxor och en blå dreggellapp med stjärnor! (Dåliga bilder från iphonen, jag vet!) De två första bilderna är från H&M och de två sista från KappAhl!

Mycket mer kommer det ju bli, men det är en bra början för vår älskade lille pojke!♥

Sjukling!

Här sitter jag med feber, värk i kroppen, en näsa som en kran, ingen röst och bara sååå trött!! Har bara inväntat detta då Chris varit förkyld länge och mina två små gosegull Aylin o Isabella också varit sjuka med feber och hosta! Trots detta kan man ju inte motstå alla härliga pussar som alla dessa tre vill bjuda mig på!♥ Så då brukar det sluta såhär!

Sitter nu och kollar på Let's Dance och dööör lite över Anton Hysén! Så snygg, så bra!!! Min mobilräkning brukar bara var skyhög när det är Mellofestival (andra stora intresset efter fotboll!) men nu ser man tydligt att den stiger högt varje fredag! Röstar röstar röstar!!!!

Ska ta och krypa ner under min gosefilt här i soffan tillsammans med lillkillen i magen och kika vidare på dansen och efter det får det bli "The Village"
En stor favoritskräckis! Såg den på bio tre gånger! Tänk så tokig man var när man var ung och dum!



Snygg-Anton!


Vi gör ett nytt försök!


Då gör vi ett nytt försök att bli världens största bloggare! Hehe, knappast va! Men lite bättre uppdatering än de senaste bloggförsöken ska det ändå bli!

Denna blogg kommer bestå av allt möjligt men mycket bebissnack kan ni förbereda er på! Vi väntar nämligen ett litet mirakel som är beräknat den 20 september! Ultrljudet var vi på i måndags (den 16/4) och där såg vi tydligt att det blir en liten fotbollskille som kommer göra entre!♥

Vi är så överlyckliga så vi svävar på små moln! Jag är alltså inne i v. 18 och magen börjar synas rejält kan jag säga! En del tycker att magen är så liten så liten och andra anser att jag är riktigt stoooor! Haha! Själv vet jag inte vad jag tycker...! Känner mig som en kvaddad padda med tanke på min kroppsstorlek förut men så stor känner jag mig ändå inte!

Ni kanske undrar över bloggnamnet "Sveriges minsta mästare" Förklaringen är den att på en haklapp som jag beställt från IFK Göteborgs hemsida (Blåvitt är vad som gäller i detta hem!) så står det så och jag tycker det låter så grymt gulligt! Vi väntar oss alltså Sveriges minsta mästare!

Som avslut på detta första inlägg kommer en liten magbild som togs i lördags:



v. 18 är alltså detta!♥


Kram!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0