I see it this way:

 
Har läst fram och tillbaka om allt detta med genus och uppfostran och folk verkar ha fruktansvärt bestämda åsikter kring dessa ämnen, så då ska jag ha det med! Jag ser det såhär:
 
  • Klänning är för tjejer och inte killar! Iallafall så länge Miliam är liten och inte kan bestämma själv vad som är rätt för honom.
  • Fotboll är mitt och Christians största intresse och vi tänker absolut inte tvinga Miliam att spela eller intressera sig för den sporten, men vi tänker heller inte dra ner på träningar eller matchtittande bara för att vara "neutrala föräldrar"
  • "Hen" är ett ord jag hatar och den som nånsin kallar min son för det åker på en propp! Han är en HAN och ingenting annat!
  • Pussar och kramar är till för alla barn och vi tänker pussa och krama sönder Miliam så länge han tillåter oss att göra det!
  • Sova i våran säng kommer han att få göra tills han själv bestämmer att han inte vill det längre!
  • Respekt ska han självklart visa alla, så länge dom visar respekt för honom!
  • Beröm ska man tydligen inte ge till barn, eller ge komplimanger för deras utseende. Fuck off! Miliam får och kommer alltid att få höra hur underbart fin och duktig han är varje dag!
 
Jaa, en liten lista på saker som jag kommer på just nu! Tror ju iochförsig att Miliam kommer bli en liten fotbollskille med tanke på hurdana vi är....! Men är det nåt fel på det?? Kommer han sen på när han är 15 år att fotboll är astråkigt så kan han ju bara sluta! 
Jag som är en ihärdig sångfågel vill ju såklart också bygga upp hans intresse för musik! 
 
Men om Miliam vill dansa balett eller åka slalom med längdskidor året om så får han göra det! Vi står bakom honom i vad han än väljer att göra! (Men personligen tror jag att han kommer vilja bli som pappa! Hihi!)
 
Kram!

Egentiden!

Och den betyder en varm lång dusch!! Det första jag gör när Chris kommer hem från jobbet är att hoppa in i duschen och bara ståååå där! Underbart!!

Viktigt det dära med egentid! Det räcker med nån timme så är jag fylld av energi igen!


Febrigt och trött!

Klockan är snart 02.30 och här sitter jag i sängen med en oroligt sovande liten kille på bröstet!
Stackars Miliam blev på bara några minuter täppt i nosen, snuvig och nu misstänker jag att han har feber också!

Har suttit med honom såhär sen klockan tolv och börjar nu så smått bli lite trötter!
Imorrn ska vi hänga på låset till apoteket och dra iväg ett samtal till BVC! stackars tussegullet!<3

Nä nu ska jag fortsätta kolla på "Kopps" och 03.00 får Chris ta över sittningen!

Kram!


RSS 2.0