Midsummer!

 
Här sitter jag med en ond vänsteraxel och förbannar mig själv för att jag låg extra länge i sängen imorse! Då brukar det sluta med ond axel, nacke eller båda delarna. Tur då att jag tvingas upp tidigt imorrn! Hehe.
 
Midsommar har som sagt passerat också! Tänk, nästa år är det en ny liten festdeltagare med oss!♥
Vi firade som vanligt med Jonas och Stina och en hela drös med löst folk som vi brukar göra! Vi brukar alltid ha grymt roligt och i år blev inget undantag!
Trots att jag var nykter så hade jag såå roligt och njöt av att faktiskt vara den enda som kommer ihåg allt dagen efter! Moahahaha!
Till maten dracks det som vanligt snaps som sköljdes ner till tonerna av vackra snapsvisor ur ett häfte som Stina så fint hade satt ihop! Pojkarna stämde även upp i den sedvanliga "Fattig bonddräng" och det var "så" vackert så!
 
Det var en underbar midsommarafton! Och vilken tur med vädret vi hade! Vi satt ute och åt och även en lång stund efter det innan det började regna ordentligt. Partytält är en fin uppfinning!
 
I detta nu går tvättmaskinen varm och jag sitter och klurar på allt vi behöver ha med oss! Ska spendera kommande vecka på kusten nämlich! Vädret ser väl ut att bli sådär så många tröjor är nerpackade!
 
Nu ska jag hasta vidare här!
 
Kram å kläm!

Bebismagen i v. 27


Jaa, såhär ser den ut! Det sprattlar, voltar och sparkar som bara den!






Mamma och pappa längtar efter dig, lilla pyre!♥
Lite väl tidigt att komma ut nu, men tiden får gärna gå lite fortare och sommaren kan vi strunta i helt!

20 september tycker jag kan komma nuuuu!♥


Svammel!

Har lagt mig tillrätta i soffan hos mor o far och inväntar att den flådda illern (kan också vara marinerad fläskytterfilé) ska bli klar på grillen!
Har flängt runt o donat i lägenheten hela dagen så nu säger mina fogar ifrån!

Fick besök av Linda nyss som lämnade av en underbar sommarkorg med sill, färskpotatis, gräddfil, gräslök, jordgubbar, grädde och lite annat! Såå gulligt att du kom ihåg ert lilla uppdrag från bröllopet! Vi blev så glada! Tack!!

Med tanke på sill..... På fredag är det midsommar!!!! Åh jag älskar det! Dock blir det ju nyktert i år men skitsamma! I en sommarstuga à la Haller/Andersson med fina människor som firat midsommar ihop de senaste två åren så kan ju liksom inget bli fel! Det ska bli så roligt!

Men nu är siktet inställt på mat och fotboll; Sverige - Frankrike!

Kram!


Hemmafrun in da house!


Jahapp, dags att ta tag i städandet av lägenheten igen nu då! Eller snarare plockandet, för särskilt smutsigt är det inte. Bara jävligt rörigt. Vi är inte det mest pedantiska paret som gått i ett par skor....! Men eftersom jag nuförtiden är hemma hela dagarna så får ju jag göra det mesta såklart.
Allt utom matlagningen; det är Christians bit om vi vill få mat som går att äta! Hehe.

Förresten, är det någon som läser min blogg som är bra på Macbook?? När jag bloggar från den datorn så kan jag inte göra radbrytningar eller vad det kallas. Allt bara skrivs ihop i en enda sammanhängande text.
Någon som vet hur man gör...?? Jag försöker lära mig, men den datorn är ett mysterium för sig! Det får bli  mitt sommarmål; lära mig hur min dator funkar! haha!

Nu längtar dom flesta också efter semester! Jag för min del kan gärna skippa sommaren i år! Jag vill bara ha september nu nu nu nu!!!! Vill ha våran lilla bebis här i min famn och inte onåbar i min mage! Inte för att jag har tröttnat på att vara gravid än, förutom foglossningen då. Men annars trivs jag med min mage som växer perfekt och med att ha vår lilla straff-sparkande kille där inne!
Men såklart, helst vill jag ha honom i mina armar! Vi längtar efter dig sååå mycket, älskade du!♥


Nää, nu ska jag sätta  igång med plockeriet här! Lika bra att börja med en gång då det tar lite tid för mig numera att gå omkring och städa!

Kram på er!

IKEA var det!

Igår tog vi oss en sväng till IKEA. Eftersom vi i sommar ska flytta till en ny lägenhet så var det en heeel del vi behövde. Bland annat ett nytt kök! Vi bestämde oss för ett som kommer bli hur bra som helst! Färgtemat i lägenheten kommer vara vitt vitt vitt! Så köket kommer såklart bli.... vitt! Och i gammaldags stil.
Dock köpte vi det inte. Det gör vi lite längre fram! Två nattduksbord som vi har spanat på i två år fick istället följa med hem! Och såklart kunde jag inte motstå att bebisshoppa lite också! Vi bestämde oss för vilken spjälsäng och vilket skötbord vi ville ha, men väntade med att köpa det. Men jag köpte kudde, täcke, påslakan och lakan till sängen! Mina fingrar kliade nåt så läskigt så jag var bara tvungen! Hihi. Blev så fint!! Blåvitrutigt blev det till vår lilla Ängel!
Nu ska jag vika matchdräkter inför aftonens match mot Örslösa och sen äta!
Kram på er!

Morning's heeeeere!


Sådär! Då är man nyduschad och håret är fönat och plattat! Redo för student kan man säga! Men först ska vi vara lite barnvakt åt Isabella medan min storasyster tar med sig hennes storasyster och åker till bvc.
Mysa med en av världens goaste tjejer såhär en fredagmorgon är inte helt fel!

Vädret ser ju dock lite småtrökigt ut idag, men så länge det inte regnar så får vi vara glada! Det regnade ju på studenterna i onsdags när dom sprang ut så idag kan dom väl få uppehåll när det är bal och allt!
Och såklart att det inte regnar på studenterna i Skara som springer ut idag!


Hepp. dags att borsta tänderna så man inte luktar huggorm när man får besök!


Trallalalala!


Sitter här och alternerar mellan att kolla på Spanien-matchen på tv och Kniven mot strupen på nätet! Hehe, lite spännande möten! Jag hejar på Spanien och hoppas att dom vinner hela EM! Jaja, jag hejar på Sverige också, men när gick vi senast och vann något..?? Näääe, Torres, Ramos och Casillas hoppas jag tar hem det hela!

Magen växer rejält och jag är nu inne i v. 26! På söndag går vi in i v. 27. Det går så galet snabbt så jag knappt hänger med! Lillen övar frisparkar så fort jag lägger mig eller sätter mig ner och tar det lugnt. Det är såå mysigt! Jag tror att musik kommer ha stor inverkan på honom sen för jag har på Spotify eller går och nynnar i princip hela tiden! Dock vet jag inte vad han kommer uppskatta mest; pappas nötande av Sabathon eller mina musikaler...??

På söndag ska vi ta en tur till IKEA är tanken! Det kliar i fingrarna att köpa spjälsäng och annat men kanske borde vänta.... Barnvagnen kommer väl nu i dagarna också!! Dock ska vi inte hämta den förrän i augusti! Åååh den är så underbart fin!! Jag älskar den verkligen! Stooor och mysig! Med åkpåsfilten vi köpte i Spanien och den åkpåsen som hör till barnvagnen så kommer inte lillen behöva ha en enda vinteroverall på sig! Det kommer bli hur bra som helst!

Kommer ni ihåg hur vagnen såg ut?? Här kommer en påminnelse;



Visst är den underbar?? Dock ser den lite lila ut på bilden men den är marinblå!


Nu kommer snart maken hem och vi ska kolla på den nya filmen med Peter Magnusson... nåt med Phuket?? Kommer inte ihåg! Men rolig ska den vara har jag hört!
Imorrn ska vi på student för Victoria och på kvällen ska vi till arenan för att se Sverige-Englandmatchen! En grymt rolig dag!!

Kram på er!

Så mycket kärlek!

Såhär på kvällskvisten tänkte jag ösa lite beröm över en person som står mig mycket nära; min käre make!
Tänk hur mycket du får utstå, älskling! Är det inte en fru som spyr som en katt varje morgon i två månader så låter hon som en tyngdlyftare så fort hon ska resa sig ur soffan.... Och hela tiden detta gnällandet och klagandet!
Det gör ont, det är jobbigt, det är det ena och sen det andra. Hur orkar du med mig??
Jag försöker att inte gnälla för mycket dock, för fortfarande så är det ju så fruktansvärt mysigt och underbart alltihop! Man kan säga att det är 95% mys och 5% krämpor! Hehe!
Älskade, vackraste du! Det är fortfarande lite ofattbart att vi ska få ett litet pyre! Du och jag! Fantastiskt hur man kan skapa nåt såhär underbart tillsammans! För våran lilla bebis och för att just du är min är jag så otroligt glad och tacksam! Vad har jag gjort för att förtjäna detta liksom?
Tack älskling för att du är vid min sida varje dag och låter mig gnälla, klaga, skratta, gråta och lyckodansa hur mycket och ofta jag vill! Du är min bästa vän, mitt allt på jorden och det finaste jag vet! Jag älskar dig!♥
Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag!♥

Ny liten älskling!

Här sitter jag och skriver på det nya tillskottet i den Järkebornska familjen; en Macbook Air 11 tum! Älskar den!! Äntligen lyckades jag övertala maken till att vi skulle köpa en! Våran andra dator funkar förvisso men den stängs av helt sonika emellanåt, eller ja ganska ofta! Och det är lite oroväckande när man betalar räkningar eller så...!
Det här är en fin tunn liten sak som inte väger nånting! Helt fantastisk! Men har en känsla av att jag kommer använda den mest då Christian tycker att skärmen är för liten! Han föredrar den andra datorn med 19tums skärm! Hehe!
Igår hade vi en mycket produktiv dag! Vi började med besök hos barnmorskan. Alla prover var bra, blodtryck var bra och för första gången fick vi lyssna på lillens hjärtljud!♥ Så underbart att höra och få veta att det lät helt normalt!
Pratade även om foglossningen som bara har blivit värre. Fick en läkartid på måndag och så var jag hos sjukgymnasten igår så hon kunde bekräfta att det verkligen var foglossning det handlade om. Så nu får vi se vad läkaren säger om det hela.
Sen åkte vi och lämnade in Christians kostym på kemtvätt då vi ska på student nästa vecka och han måste se representabel ut! Vi slängde även med min brudklänning som vi inte lämnat in än... Slarvigt värre! Men nu blev det gjort iallafall!
Sen fram till stan och beställde klipptid för oss båda två på HairDesign! Så är vi klara för sommaren sen; nyklippta och nyfärgade! Mulligt värre!
Så jaa, vi var nöjda med gårdagen! Gött att få så mycket gjort på en och samma dag!
Idag är det ju nationaldagen och vi ska fira detta med picknick på Svalnäs så kidsen får leka av sig i sanden!
Ha det så bra, folket! Kram!

Just det ja!

Har vaknat var och varannan timme inatt för att det har gjort så överjävligt ont när jag vänt mig! Det är något man kan morra rejält över.....
Men så känner man dom små sparkarna och rörelserna där inne och då inser man ju, varje gång, att för dig lilla pyre går jag igenom all smärta i världen! Vi är så lyckligt lottade att jag lätt glömmer av det! Bamseskärpning på det!


Tanfärgad i skinn!

Idag damp min mobilväska från ljuvali.se ner i brevlådan!! Såå snygg är den och så praktisk dom gångerna man bara vill ha med sig mobilen o nycklar! I love it! Det gjorde denna regniga dag så mycket soligare!


RSS 2.0