Pain!


Idag har dagen bestått av APT-möte med hela jobbet från 14.00 - 20.00! En heldag alltså! Skulle cykla från jobbet till en hemlig destination, men med min foglossning så vägrar jag att sitta på en cykel i onödan! Jag fick åka bil istället! Inte helt fel! Hehe!

Men det har varit trevligt! Har ju såna toppenjobbarkompisar så helt tråkigt är det ju aldrig! Fick fika först när vi kom och klockan sex serverades vi exotisk planka! Yammie!! Det satt som en smäck! Fika och mat är det viktigaste när det är långa möten eller föreläsningar!

Foglossning som sagt... Den har kommit igång ordentligt ska jag säga! Det värker och ilar som bara den! Men vad ska man göra åt det liksom?? Är ju bara i v. 24 så det är ju en bit kvar på vägen! I söndagsnatt när jag jobbade så testade jag ett bälte runt höfterna och det stabiliserade ju det hela bättre, men smärtan försvann väl inte sådär märkbart tyvärr.

Åååh, tycker det är så jävla tråkigt att klaga hela tiden!! Först mår man illa och spyr som om vinterkräksjukan gjort entré för att stanna och när det väl försvinner så börjar nästa krämpa...!
Överallt läser man att man ska berätta för människorna i sin omgivning hur man mår och känner så man kan få stöd, men inte fan vill man sitta och lyssna på en gnällspik som inte pratar om annat än att det gör ont här och där och där!

Nääe, helst skulle jag inte vilja säga nåt alls, men samtidigt så är det gött att få ösa ur sig hur ont det faktiskt gör! Får säga till min familj och mina vänner att dom får göra ett tecken när jag ska knipa käft! Haha! För jag vill faktiskt inte hålla på och gnälla och klaga!

När jag sitter som nu i soffan och känner våran lilla bebis sparka och sprattla där inne, ja då känns det som om all världens smärta kan hoppa på mig för han betyder tusen gånger mer än det! Och all smärta är värt det!♥

Avslutar med att säga GRATTIS till Erica och Martin som fick en liten kille i måndags!♥ En massa grattiskramar till er söta lilla familj!


ESC

Sitter i en go solstol och förser kroppen med lite B-vitamin! Så gött så gött!

Igår var det grillfest hos Lollo som stod på schemat! Satt ute hela kvällen och åt och skrattade! Riktigt roligt! Sen var det ju dags för ESC-omröstningen och hurra hurra för att Loreen vann! (NOT!)

Men eftersom 99% av Europa älskade låten och den vann så måste man ju som svensk medborgare hålla med och vara stolt och glad för detta! Hell to the no!
Jag gillar varken låten eller Loreen! Gjorde det inte under Mellofestivalen och gör det inte nu heller; vinst eller ej!
Men det är inget man säger högt dock! Det är mer en locket på.

Grekland och Ryssland var mina favoriter igår! Heja dom små goa tanterna!! Kunde riktigt se dom vaska champagne på efterfesten! Haha.

Nää nu får jag allt flytta in i skuggan innan jag smälter bort!


Pressar!

Ligger vid småbåtshamnen och steker lite! Irriterande dock att inte kunna ligga på mage och sola... Får bli blek på ryggen helt enkelt!

Ätit en smarrig sallad och mumsat i mig cashewnötter så är mätt som ett as nu! Ungefär som mina vänner vid sidan om mig här!

Hepp, dags att steka på lite till!


Fotboll och sol!


Ska jobba inatt med trots det är jag uppe tidigt...! Why? Ska till chefen nu på förmiddagen och skriva papper till Försäkringskassan. Ska bli intressant!
Sen är det ju så förjävla gött väder så vem vill ligga och sova då?! Får däcka i en solstol senare istället!

Igår var jag, Stina och Petra och kollade på Rackeby när dom mötte Essunga! Inte helt fel med fotboll, underbart väder och två av mina bästa töser vid sidan! Helt enkelt perfekt.
Sen hade det det väl varit med perfekt om Rackeby som leder serien hade vunnit med tvåsiffrigt mot laget som ligger näst sist... men man kan inte få allt! 3-2 får vi vara nöjda med!

Christian var ju inte med och spelade heller. Han spelade med b-laget i måndags och skallade ihop med en annan så pannan sprack. Han är vackert tejpad nu! Det var värre för den andre killen som fick en rejäl hjärnskakning! Christian var snäppet starkare... såklart! hehe.

Idag ska det bli lite pressande i solen med flickorna också! Inte helt fel att bättra på brännan man inte har! Ska också bli roligt att se den här kroppen i bikini! Nu snackar vi inte kvaddad padda längre utan överkörd valross! haha!


Ha en toppensolig dag!


Update från bingen!

Nu ligger jag änna nerbäddad i min goa säng och sniffar på mina armar som doftar underbart av Åhléns nya bodylotion! Måste köpa duschcremen också! Har blivit lite beroende! Hehe!

Idag har det inhandlats en väldans massa kläder; shorts, jeans (som med mammas hjälp ska bli knälånga!), linnen, en skjorta och en tröja! Äntligen har jag lite paltor som passar och inte sitter snortajt över magen och stramar! Så gött!

Nu ska jag bara skicka efter stödstrumpor att ha på jobbet! Har hittat en hemsida som har jättesnygga! Har speciellt fastnat för ett par som är ljusrosa med turkosa fjärilar! Ska man motverka svullna fossingar ska man göra det med stil! Hehe!

Nu ska jag blunda och lägga händerna på magen och känna våran lilla mini-Ronaldos frisparksövningar innan jag somnar!

Godnatt!


Sicken helt underbar dag!

Matkoma efter makens kvällsmat bestående av grillad marinerad fläskfilé, rotfrukter i ugn och bearnaiesås!
Han vet hur han ska göda sin gravida fru (och sin svärföräldrar som blev bjudna på mat!) hihi!

Nu har jag däckat på mor o fars inglasade altan (läs extrarum!!) där det är alldeles lagom varmt, underbara stolar och där snart en Marabou jordgubb kommer plockas fram! Yammie!

Nu ska här glömmas onda fötter och ryggar och bara schlappas ett tag!

Kram på er!


Nej nej nej!

Min mardröm börjar så smått bli verklighet....! Ryggen börjar värka och det strålar gött ner i ljumskarna.
Vill inte vill inte vill inte! Illamåendet i två månader räckte! Nu vill jag bara glida genom resten av graviditeten utan krämpor!

Hoppas att det iallafall inte blir värre än såhär! Isåfall kan jag leva med det! Hehe!

Kram!


Sooooooool!


Sicket underbart väder det är nu!! Igår satt vi och kollade på fotboll från klockan två till åtta på kvällen och det var lika skönt hela tiden! Två förluster var väl inte lika roligt, men då får man fokusera på annat... vädret till exempel!

Det svåra är bara att hitta kläder att ha på sig nu! Jag har mina mammajenas som jag får gå omkring i även om det är snöslask, solsken, krogshow eller Klas-Göran! (citat från serien "Sally")
Måste köpa mer klänningar! Och nya leggings! Idag knökade jag på mig min blåvitrandiga klänning jag köpte på H&M för ett tag sen. Den börjar dock bli lite väl kort för mig nu. Kära syster får ta över den istället!
Till det fick jag ha svarta strumpbyxor... Såg inte så svalt och skönt ut i den här hettan hehe!

Nu ska jag ta med mig maken ut på en promenix och förhoppningsvis få mig en glass som jag har längtat efter sen klockan sex igårkväll!
Sen halv sju kommer Emma och hämtar mig och så ska vi kika på lite B-lagsfotboll i solen! Trivsamt!♥



Längtar tillbaka till Spanien och min Calippo Jordgubb!


Lite bebisfrågor!


När fick ni reda på att du var gravid? Den 14 januari 2012  

Var det planerat? Självklart!

Har du mått illa? Nåt så fruktansvärt! Spydde varje dag i en månad, även på jobbet! Fick till slut tabletter utskrivna som hjälpte!

Har du känt av foglossning? Inte än, tack gode Gud!

Fått någon hormonrand? Inte det heller!

Fått bristningar? Inte än och hoppas dom håller sig borta!

Vad ville du att det skulle bli för kön? Jag brydde mig ärligt talat inte! Bara lill*n var frisk så var jag glad och nöjd!

Har du några speciella cravings? I början var jag galen i saltlakrits!

Vad gillade du för mat? Det jag alltid har gillat! 

Någon maträtt du avskydde? Grillad kyckling!!!
 

Fått halsbränna? Kännt av det litrgrann men inte alls farligt! 

Hur mycket har du gått upp? Är i vecka 22 och har hittills gått upp 6 kg....! 

Är du nöjd med din graviditet hittills? Om man bortser från illamåendet så är jag supernöjd! So far so good!

Vad är du rädd för inför förlossningen? Jag är inte rädd för nånting, men däremot så är man ju lite nervös såklart! Men det ska också bli spännande!


En sådan dag!


Hemkommen från ett möte på jobbet! Inte för att det rörde mig sådär jättemycket; handlade mest om det nya schemat som ska göras nu när tjejerna får ta över mina nätter ett tag framöver! Det kommer nog att bli så bra så! Och när jag kommer tillbaka så kan mina nattjejer allt detta som ett rinnande vatten med friläggande schema så jag bara kan flyta med! Haha!

Annars har det varit en lugn och harmonisk dag! Mamma var här och åt middag med oss innan hon och Chris skulle iväg och jobba. Jag har tvättat sängkläder, vikt matchdräkter och letat klänningar på nätet! Händer en del aktiviteter framöver och jag måste ekipera mig lite!
Svårt dock när man inte kommer i kläderna man vill ha!

Åhh, designa egna mammakläder är en dröm! Har hittat ca tre stycken fina klänningar här på intranätet och alla har samma fel; priset!! Är det värt att lägga nästan 1000 kr på ett plagg som jag bara kommer ha några månader till? Det dyraste plagget jag äger i nuläget är liksom min vinterjacka och till och med den tvekade jag på att köpa!
Aja, nåt hittar jag säkert! Om inte annat får jag ta den billigaste klänningen och blunda när jag klickar hem den! Hehe!

Nu är jag i full gång med att tvätta bebiskläder!♥ Ååh längtar efter det lilla pyret så mycket! Fattar inte hur jag ska stå ut i fyra månader till! Vill ju ha honom här nu nu nu! 
Men den som väntar på nåt gott..... han blir aldrig fet!

Nope, tillbaka till strykjärnet nu!

För att hitta på Skansen måste man gå in i kartan....!


Fadderbarn!


Idag fick vi hem ett brev från Barnfonden med vårt fadderskapsbevis! Wiiiie! En supersöt liten tjej på 8 år från Kambodja blev vårat fadderbarn!♥ Känns underbart att kunna göra skillnad för barnen! Så nu är vi både Världsföräldrar och faddrar!

Annars händer det väl inte så mycket här. Christian jobbar på som en galning som vanligt och jag ska köra två jobbnätter nu! Men helgen är ledig och fri! Gött det!

Fotboll på fredag också! Rackeby mot Lidköping United. När hatmatcherna mot Kållandsö är borta då dom spelar i femman nu måste man ju ersätta dom! hehe! Ska bli mycket spännande!


Näe, nu ska jag slänga in sängkläderna i tvättmaskinen och tvätta dom hårt utav bara helvete!

Kram på er!



Mera bebiskläder!


Jaaa, jag vet att jag är hopplös! Men gudars vad det kliar i fingrarna när man ser dessa underbara små pyttekläder!♥
Detta var iallafall vad vi fick med oss hem från Cubus för ett par veckor sen:


Tvådelat set i vit plysch



Blåvit plysch overall! (Perfekt på kalla IFK-matcher!)



Blåvit sparkdräkt! Helblå i fram och blåvitrandig i bak!



Fräcka fodrade jeans!



Två vita omlott-bodys i strl 50 och 56



Blåvitrandiga byxor med små fossingar! Strl 50 och 56!



Nu är vår lille grabb ordentligt ekiperad! Men mer ska det bli....!♥


Lördag!


Tänk att det aldrig slår fel! Varje lördag i typ hundra år har vi gått ut på stan och fikat kl 10... och lik förbannat har maken svårt att ta sig ur sängen varje gång!! Tänk om han vore lika tidsoptimistisk som sin fru som kan sitta här och blogga....! Haha!

Igår tog Rackeby sin andra raka seger! 3-0 mot Vedum och Christian blev tvåmålsskytt!♥ Min kille det! Dom spelade grymt bra, men det hade lika gärna kunnat bli 5-3 till dom andra om inte Rackebymålisen hade varit gryyyym i mål!
Vi var tre tappra Rackebysupportrar bland ca 50 Vedumpack som satt och hejade på kanten. Kändes en smula tamt när vi applåderade fram målen! Haha!

Förresten!! Stora grejer händer här också! I onsdags, den 2 maj, kände jag för första gången hur lillkillen sprattlade inne i magen!♥ Så otroligt underbart!! Igår när jag vaknade låg jag med händerna på magen och hoppades att få känna nåt utifrån också, och visst fasen gjorde jag det! Åååh är så megaöverlycklig!!♥
Nu väntar vi bara på att det ska kännas lite tydligare så Chris kan få känna det också!

Ska anlita maken till att ta en ny magbild också! Har blivit räääätt mycket större sen förra bilden! Hehe!

Ha en bra helg folket!



Härlig sommarbild på mig och Stina!


Dax för lax!


Sicket überhärligt väder det är denna dag!! Fantastiskt änna!
Inviger min nya sommarklänning som jag köpte förra veckan. Gött med en klänning man kan andas
normalt i! Jeansjacka till det och man känner sig som en riktigt sommartjej!

Nu luktar det smarrigt från köket här... Lax! Mamma vet vad hennes gravida dotter behöver!♥
Det första jag ska sätta tänderna i efter förlossningen är gravad lax och en stooor röd köttbete!!
Mmmm, det är något jag verkligen saknar! Alkohol är skitsamma! Men min favvomat är svårt att motstå!

Igår på fotbollen stod jag och pratade med två andra fotbollsfruar som också befinner sig i det välsignade tillståndet! Många små Rackebyspelare som föds i år! Underbart roligt!!
Christian har planerat att ge lillkillen en personlig tränare i tvåårspresent. Eller är det för tidigt?? Vi får se! Hehe!

Dags för mat!!


Glad rödbränd tjeja i Turkiet förra året!


1a maj!


Idag är det en härliger dag! 1 maj och sooool! Kan ju inte bli bättre! Chris jobbar (som vanligt!) denna dag så jag tänkte hänga på övriga familjen som planerar en tripp till Kinnekulle! Kan bli mysrys!

Igårkväll stod vi och halvt frös ihjäl nere vid Camp Fakeplan (eller konstgräsplanen som den också kallas!) då Rackeby mötte Lidköping United i en B-lagsmatch! Dom förlorade tyvärr med 4-2 men kan säga helt ärligt att dom inte var ett dugg sämre än dom andra...!
Och då skolen tilläggas att Rackeby ställde upp med ett riktigt B-lag utan ordinarie målvakt! Så lät det inte i LUs matchreferat dock! Då ställde Rackeby upp med i princip hela sitt A-lag! Hahahaha! Humor!!
Men nya fräschingar i serien måste ju få en liten knuff framåt så dom inte tappar stinget med en gång! Det såg vi ju för ett par år sedan hur det kan gå...! hehehe!

Nästa vecka möts A-lagen så då blir det nog skillnad! Så nog om detta!

Ska försöka få tummen ur arslet också och tag kort på våra nyinköpta bebiskläder! Åhh dom är så söta! Mamma har även plockat fram lite kläder som min bror hade när han var liten. Så sött!! Ska rensa ur en låda i garderoben som vi kan lägga ner allt i. Det börjar samla på sig! Haha!

Nu ska jag skutta in i duschen och bli iallafall någorlunda fräsch!

Trevlig första maj på er!♥


RSS 2.0