Ett år med dig!

Jaa, snart har det gått ett helt år sen du föddes, älskade vackraste Miliam! Hela åtta dagar "försenad" men när du väl bestämde dig så gjorde du det med besked! Första värken (startar med molande mensvärk-känsla; FUCK OFF!) startade 09.30 PANG! Sen skulle klockan hinna bli hela 16.30 innan du gjorde entré i våra liv! Men vilken känsla! 
 
Jag är ingen helylle politiskt korrekt morsa som skrävlar om att "jag minsann skulle gjort om förlossningen efter två minuter, så jävla underbart var det". Men känslan när jag fick upp dig på bröstet är helt obeskrivlig! Du underbara lilla knyte! Så efterlängtad från första graviditetstestet och så älskad från ditt första andetag!♥
 
Du valde att sova dig igenom dina tre första månader! Amning tyckte du var överskattat då du sög fel hela tiden så morsan fick nog och vi gick över till ersättning som fungerade bättre än nånsin! Dina kusiner hade satt din mamma i skräck att du skulle vägra napp, men icke! Från tredje dagen så blev napp din bästa vän och du somnade så gott med den i munnen!
 
Din Cocoona-Baby är den bästa uppfinningen ever! Du sov som en liten gris i den och när du valde att vara vaken så kunde du ligga i den på köksbordet, stirra upp i lampan och ha det harmoniskt medan mamma och pappa fixade i köket! 
 
Du ville stå upp mestadels av din vakna tid! Stå i knät och träna benmusklerna var ju fantastiskt kul! Och när du sen lärde dig sitta själv så kunde du ju vara med och busa med kusinerna! Sitta för dig själv och leka har ju dock aldrig varit din grej. Nääää, bli buren är ju det bästa som finns! Så din mor och far har fått träna sina armar mer än lovligt detta år! 
 
Dina första små tänder valde att komma under midsommarveckan! Kul idé, Miliam! Men själva midsommaraftonen var du ändå glad och trivdes på festen! Du tog dina första steg alldeles själv när du var 10 månader och 11 månader gammal knatar du runt alldeles själv!! Duktigaste killen!!
 
På lördag fyller du ett heeeelt år! Vi har planerat ditt kalas länge, jag och pappa. Du är värd endast det bästa!
 
 
Älskade Miliam, inga ord i världen kan beskriva den kärlek vi känner till dig! Jag hoppas att du känner det med alla pussar och kramar som vi ger dig tusen gånger om dagen. Du är vårt liv, vårt allt, det bästa vi har!
 
 
Mamma och pappa älskar dig, hjärtat!♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0