Jag hatar vaccinering!!!

Usch vad hemskt det är för mammahjärtat när det är dags för dom där jävla sprutorna!! Stackars hjärtat blir jätteledsen varje gång! Speciellt för Hepatit-sprutan! Bläää för den, gör väldigt ont tydligen enligt BVC-sköterskan!
 
Vi pratade även om Miliams extrema kräkningar som han håller på med varje dag! Vi har provat ALLT; bytt från Nan- till Semper-ersättning, hållit honom upprätt efter maten, låtit honom sitta i babysittern efter maten, låtit honom ligga ner en stund efter maten men inget hjälper....!
 
Han går upp i vikt som han ska, 9,6 kg väger han nu lilla godingen, så det är inte det som är problemet. Det är bara så ledsamt att behöva byta kläder på honom typ tre gånger om dagen. Dreggellappar som vi byter och tvättar stup i ett. Man måste alltid varna folk som håller honom att "det är spyvarning!!" och en del, tyvärr, blir avskräckta utav det. 
 
Vi fick rådet att ge mer gröt istället, för det älskar han! Då brukar dom inte spy så mycket. Annars skulle vi få Gaviscon utskrivet. Underbara BVC-sköterskor vi har! Inget krånglande här utan "det här löser vi direkt". Älskar dom!!
 
I övrigt är lillkillen i perfekt skick; 9,6 kg och 68 cm lång! Redigaste killen! Go och glad som vanligt! Han har kommit in i ett stim där han sover en rätt lång period utan mat på natten! Några gånger har det gått sex timmar mellan måltiderna! Göööött tycker vi! 
 
Igår tog vi en promenix och kollade på när pappa spelade fotboll! Kallt som satan men annars såå fint väder! Pälsade på Miliam sin nya jacka med en go fleecetröja under! Under sina vanliga byxor fick strumpbyxorna från dopet åka på! haha! Han höll sig allt varm med den utstyrseln kan jag lova!
Var vaken när vi gick dit men så fort vi stannade vagnen vid planen så slocknade han! Haha! Sov sig igenom hela matchen (som dom förövrigt vann med 3-1 och Chris gjorde ett mål!!) och sov ytterligare en timma när vi kom hem! 
 
Idag har det inte blivit nån promenad men det får det allt bli imorrn! Det är så gött att gå ut nu när snön är borta och man kan dra vagnen utan att kämpa som en gnu!
 
Puss!
 
Jaaa såhär intresserad var Miliam under matchen!♥

Kommentarer
Postat av: sandra björn

Känner igen det där med kräkningarna, W spyr som bara den efter maten, mist 3 om byten om dan! Men som du skrev att han går ju upp i vikt o det gör även den här krabaten, redan uppe i 5880 o är 61 cm lång! Vi kör med nan, det har funkat ok bättre än semper i alla fall.

Svar: Vad skönt att han går upp i vikt iallafall! Det är ju det viktigaste trots allt även om spyorna är jäkligt jobbiga!=( Vi körde ju som sagt med nan först men fick rådet att testa semper och se om det blev nån skillnad men det blev det inte! Han har börjat kräkas av gröten nu också så eventuellt blir det ett samtal till barnmottagningen för att få Gaviscon!=)
Mathilda Järkeborn

2013-03-13 @ 23:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0